Dječja Utrka "Trk! Za Zdravlje!" - Korak Prema Zdravijoj Budućnosti!

 


S ponosom Vas pozivamo na jedinstven događaj u srcu našeg glavnog grada – dječju utrku "Trk! Za zdravlje!", koja će se odvijati na Trgu bana Josipa Jelačića, 21. travnja 2024. od 10:00 do 13:00 sati. Pozivamo sve mlade i obitelji na dan ispunjen zabavom, edukacijom i, prije svega, promicanjem zdravlja.

 

Zašto "Trk! Za zdravlje!"? Cilj je osvijestiti najmlađe o važnosti zdravih životnih navika od rane dobi, uključujući i znanje o vlastitim zdravstvenim pokazateljima, kao što je kolesterol.

 

Program Događanja:

10:00 – Otvaranje programa s predstavnicima organizatora i zabavnim aktivnostima za djecu i roditelje. Posebno ističemo nastup mladog hrvatskog blues glazbenika Odina Sokača u pratnji njegovog sjajnog benda!

12:00 – Start utrke, gdje će mladi natjecatelji imati priliku pokazati svoju brzinu i snagu.

13:00 – Svečana dodjela nagrada.

13:30 – Zatvaranje događanja s porukom da zdravlje počinje s nama.

 

Pridružite Nam Se u Misiji za Zdraviju Budućnost za naše najmlađe!

 

OVDJE

 

ili putem QR koda

 

A qr code with a few black squares

Description automatically generated

 

 

U sklopu nacionalne kampanje "Znaš li svoj broj?", koja promiče važnost ranog otkrivanja visokog kolesterola i prevencije kardiovaskularnih bolesti, ova utrka dolazi kao rezultat suradnje Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Hrvatskog društva za aterosklerozu HLZ-a, Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Ministarstva zdravstva te brojnih drugih partnera.

 



Ispiši stranicu