Obavijest o Programu predškole 2020./2021.

Dragi roditelji djece koja pohađaju Program predškole DV Pčelica,
 

Od 14.9.2020. do 2.10.2020. jedan od roditelja/skrbnika treba:

donijeti Potvrdu pedijatra te potpisati i preuzeti Rješenje o pohađanju Programa predškole u Tajništvu vrtića

(Josipa Hamma 2). 
Bez potpisanih Rješenja dijete neće moći pohađati Program predškole.


 
Program predškole provodit će se u dvije skupine dva puta tjedno u trajanju od dva i pol sata (16:30-19:00). Prva skupina djece pohađat će ponedjeljkom i srijedom, a druga skupina djece utorkom i četvrtkom. Prilikom potpisivanja Rješenja dobiti ćete informaciju u kojim terminima će Vaše dijete pohađati Program predškole.
 
Program predškole počinje:
za prvu skupinu u ponedjeljak 5.10.2020. u 16:30
za drugu skupinu u utorak 6.10.2020. u 16:30
 
Zbog epidemiološkim mjera zaštite od koronavirusa roditeljski sastanak neće se održati. Također, prilikom dovođenja djeteta molimo roditelje da s djecom pričekaju odgojiteljicu ispred ograde glavnog ulaza. Djecu će odgojiteljica prozvati prema popisu i uvesti ih u vrtić. U slučaju simptoma respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, otežano disanje, gubitak osjeta njuha i okusa) nemojte dovoditi dijete u vrtić i molimo da javite u vrtić. Ako dijete tijekom boravka u Programu predškole bude imalo simptome bolesti roditelj će biti obaviješten da dođe preuzeti dijete. Nakon izostanka djeteta zbog bolesti potrebno je donijeti odgojiteljici potvrdu pedijatra.
 
Komplet radnih materijala za cijelu pedagošku godinu Naklade Panda iznosi 100kn. Plaćanje kompleta radnih listova izvršit će se odgojiteljici na ruke prvi dan polaska u Program predškole.
 
Dijete u svojoj torbi treba imati: papuče, pernicu (s olovkama, bojicama, flomasterima, gumicom, šiljilom), crtančicu te zdravi obrok i napitak za kratku pauzu.
 
Koje vještine i znanja dijete treba imati prije polaska u školu i kako pripremiti dijete za školu možete pročitati ovdje (klik).
 
 
Želimo Vam ugodnu suradnju u novoj pedagoškoj godini.
DV Pčelica


Ispiši stranicu